Post by renquipobalgods on Feb 8, 2022 9:53:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bohater Obrona Król ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bohater Obrona Król IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody dużo pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ Bohater Obrona Król 2022 version ▞▞▞
Ήρωας βασιλιάς άμυνας Παιχνίδια στρατηγικής ryzt
Jak dotąd dobrze, skończyłem tylko 5 poziomów, zanim poprosiłem o ocenę. Więc zaktualizuję moją recenzję po tygodniu rozgrywki.
Przyjemna i dobra gra. Nie mogę się doczekać nowej aktualizacji.
prawie 5, ponieważ są pewne denerwujące ograniczenia
Pahlawan Pertahanan Raja Strategi elf
nie mogę się połączyć ani odebrać nagrody dziennej :/ "Nie można przyjąć nagrody, ponieważ stan sieci jest niestabilny..."
Nie pozwoli mi użyć 2 bohaterów na raz. W pewnych momentach
Super gra
Najlepsze
Jak dotąd jest to interesująca, wymagająca gra. z kilkoma rzeczami, których nie widziałem wcześniej w grze TD. to jeszcze wczesne dni, ale nie spotkały się z żadnymi ścianami płatniczymi. dać mu szansę!
Fajna gra jak na razie, ale jest opóźniona. Ciągle opóźnia się i zawiesza klatkę na około sekundę
Dobrze, dopóki nie stanie się p2p
W rzeczywistości jest to bardzo przyzwoita, fajna gra typu Tower Defense, ale jestem też na początkowych etapach, mam nadzieję, że będzie o wiele bardziej ekscytująca, im bardziej zagłębię się w nią. 👍👍👍👍👍.
Co za strata czasu po ocenie gry, nie możesz wygrać z najsłabszą bronią, jakiej kiedykolwiek używałem w grze!
Kocham to! ŻAŁAM, że miał innych wojowników!
Król obrony bohatera...
Lubię to
2018 czy 2014 gra na Androida?
bardzo dobra gra bardzo mi się podoba
Zapłaciłem za wiele postaci i nadal są niedostępne
Pahlawan Pertahanan Raja Strategi elf
Hungry Shark Evolution Аркади dbw
Nie możesz awansować bohatera... cholera... potrzebujesz jedzenia... płacisz płacisz płacisz...
Świetna gra.
Niechlujny
Fajne
dobrze, nawet bez danych, w które mogę grać.
Dobra gra do grania
To nie jest zła gra. Ale dość szybko przechodzi w grę Pay to Win, chyba że chcesz NAPRAWDĘ grindować. Nawet oglądanie reklam niewiele daje, ponieważ nagrody za to są praktycznie niczym w porównaniu z tym, co musisz ulepszyć. Szkoda, że programiści są tak chciwi. Mogliby zarobić więcej z reklam, gdyby nie próbowali zmuszać ludzi do płacenia pieniędzy, czego większość ludzi nie zrobi. Zwłaszcza w grze, która może być dość irytująca, gdy próbujesz wywołać piorun w pobliżu wieży, a zamiast tego wybiera tę wieżę. Nie mogę powiedzieć, ile trudnych poziomów tracę z powodu jednego wroga, który prześlizguje się obok, kiedy nie mogłem go zabić wystarczająco szybko z tego powodu. Dzieje się tak również podczas ustawiania bohaterów lub używania aktywnej zdolności bohaterów. A ponieważ prawdopodobnie masz je w pobliżu wież, zdarza się to często.
Gra typu tower defense, jak dotąd niezła, ale grałem w nią dopiero godzinę.
dobra gra
Melborne letlet
CHANDU..123
Świetny
Ciekawe zobaczymy poki co 3*
Fajna gra do grania
Ładny
Urocza mała gra TD z bohaterami i wieżami, które można ulepszyć. Polecam to.
to fajna gra
Świetne do poziomu 9, nie ma możliwości przejścia go bez płacenia prawdziwymi pieniędzmi. Całe popołudnie, nawet ze wszystkimi możliwymi poprawkami, chciwa gra. Grafiki też są świetne. Dodaje przestać prawdopodobnie zmuszać Cię do zakupów diamentów. Gra jest kopią mechaniki królestwa, ale fajnie, jeśli jesteś w stanie wydać.
Spoko
Gra była dobra, ale aktualizacja sprawiła, że była niezrównoważona, większość poziomów jest prawie niemożliwa do pokonania.
Narazie w pożądku.
Idź do diabła
Tak samo jak w innych grach typu tower defense. Nudy
Było 5 gwiazdek, ale mój bohater zniknął?
to bardzo niesamowita gra aosssooommmmmeeee
Fajny, ale nie mogę zaktualizować dlaczego?
Utrata lvl postaci z uplywajacym czasem do przesada.
Tak trudno zdobyć diament i złoto 😩😩😩
fajna gra fajna grafika, ale może powinieneś dodać więcej bohaterów wieży, aby była jeszcze bardziej zabawna?